Tag dine børn med ud at rasle

Halloween ligger lige om hjørnet. I familien har I nok allerede købt kostumer og forberedt jeres sminke, så I alle ligner uhyggelige monstre.

 

For det er jo, hvad Halloween handler om. Det er en dag om året, hvor I kan få lov til at få jeres indre monstre frem, og dekorere huset som en kirkegård. Her går børn fra dør til dør og råber ”Slik eller ballade”, for at få lidt godter i sækken.

 

En god social aktivitet

Halloween handler ikke bare om at fylde maven med sukker, og skræmme naboens kat ud af skindet. Halloween handler i lige så høj grad om at være sammen med sine venner, og skabe minder, der varer hele livet.

 

Sørg for at få masser af billeder, så dine børn kan se tilbage på dem. De vil med garanti synes, at de selv er kiksede at se på, men er det gamle nok, vil de kun synes, at det er sjovt.

 

Jeg har stadig minder om dengang, mine venner og jeg gik gaderne tynde i jagten på slik. Minderne om, hvem der gav rosiner og mandlerne sidder stadig i mig, så den person må du ikke være, hvis du har forhåbninger om at være børnenes ven.

 

Pak jer godt ind

Halloween ligger jo som bekendt på den aller sidste dag i oktober. Det betyder også, at der står store skyer af damp ud ad munden på jer – det er iskoldt.

 

En gang raslen skal ikke ende i en lungebetændelse, så pak jer godt ind. Til de mindste kan det anbefales at tage en flyverdragt på, køb derfor kostumet lidt større, så der er plads. Du kan sagtens købe sorte pigeflyverdragter, så det stadig ser lidt uhyggeligt ud.

 

Husk kun at rasle ved huse med græskar foran huset.