En tur til Frankrig – for hele familien

Har I længe snakket om, at I godt kunne tænke jer at komme ud at rejse? Måske I de sidste par år ikke har været specielt meget udenfor Danmarks grænser, ud over en smuttur over grænsen til Sverige eller Tyskland. Det kan også være, der er et par små størrelser i familien, der efterhånden har lyst til at se noget andet end det danske land, selvom det også har sin charme på rigtig mange måder.

 

En måde, hvorpå børnene i hvert fald får en oplevelse på livet, er, hvis I kombinerer en rejse til Frankrig med en tur i Disneyland i Paris. Her vil børnene uden tvivl kunne bruge lang tid på at få set det hele, ligesom de kan genkende karakterer og figurer fra de film og bøger, de har set og fået læst. Som voksne vil I med garanti også kunne få noget ud af det, og forhåbentlig er det en måde, I kan hygge på sammen.

Kombiner forskellige dele af ferien

En ferie behøver ikke være låst til kun at gå til Disneyland. I kan med fordel kombinere den, således at I måske planlægger at have nogle dage i Paris, hvor I tager til Disneyland, efterfulgt af en tur, der kan gå til kysten eller bjergene, hvor I bare kan nyde idyllen og sommerstemningen, der efterhånden er ved at opstå rundt omkring. På den måde kan I også få noget af den varme og luftforandring, I måske alle søger.

 

Frankrig har rigtig meget at byde på, uanset om man er til storbyferie, badeferie eller om I kører, fordi I har et mål om at skulle have god vin med hjem. De store distrikter med vinproduktion tiltrækker hvert eneste år mange turister, så måske I også har fundet noget, I gerne vil se nærmere på og måske endda købe noget med hjem af.