Er en familieferie på kalenderen?

Det kan hurtigt blive dyrt at flyve til Mallorca med børnene og svært for de mindste at sidde stille under flyveturen, så hvad med et alternativ: en skøn bilferie i Danmark, der byder på flere smukke scenerier end du kan forestille dig.

Drømmedestinationen

Selv i lille kolde Danmark bugner det med flotte strande, dybe skove og naturskønne ruter, der i sommerhalvåret virkelig kan imponere. Desuden har Danmark et rigt dyreliv, der er værd at tage ud og observere – det er spændende for børn i alle aldre. Der er mange campingpladser rundt omkring i Danmark, hvilket byder på en rig oplevelse i naturen, samtidig med at mange lægger en god distance fra en by, så i også kan få gjort noget sommershopping og nyde en is. Som en dejlig bonus har flere campingpladser pool, og så er du ved at have en rigtig charterrejse, helt uden at forlade landet. Det eneste du kan komme til at savne, er bjerge.

Hvad skal du have med i bagagerummet?

Vigtigst af alt er snacks, rene underbukser og godt humør. Derudover kan i blive glade for en masse lækkert campingudstyr, der gør hele oplevelsen mere behagelig. Se udvlaget fra Deryan og vælg det telt der passer bedst til dig og din families behov og vælg om i ønsker luksuriøse luftmadrasser eller liggeunderlag. Det er en god idé at medbringe klapstole så i kan nyde morgenkaffen udendørs og samtidig holde øje med ungerne der får mulighed for at udforske området.

Aktiviteter for hele familien

Udover at kigge på dyr kan i vandre ned til den nærmeste sø og fiske eller spille kroket på græsset. Om aftenen kan i lære de yngste at tænde bål (under opsyn, selvfølgelig) eller læse historier højt fra en fysisk bog eller en e-bog, der jo er lettere at have med sig, hvis du ønsker at optimere din pakning.

Rigtig god ferie!