Sådan finder du den bedste babyalarm

Når du skal finde den bedste babyalarm, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. Du vil gerne finde en model, der giver dig de funktioner, du har brug for, og som samtidig er overkommelig og nem at bruge. Med så mange forskellige modeller på markedet kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har vi sammensat denne guide, som vil gennemgå alt, hvad du skal vide om babyalarmer.  På denne måde skulle du gerne ende med at finde en babyalarm, der er yderst brugbar og god til dine behov. Så find den helt rigtige babyalarm her!

Rækkevidde

En af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du vælger en babyalarm, er rækkevidden.  Du skal sikre dig, at den babyalarm du vælger, har en god rækkevidde. Det betyder, at du skal kunne høre dit barn, uanset hvor du befinder dig i huset. De fleste udendørs babyalarmer har en rækkevidde på ca. 200-300 meter, hvilket burde være rigeligt. Hvis du skal bruge en indendørs babyalarm, så vil de kunne dække mellem 50-100 meter.  Rækkevidde spiller en vigtig rolle, hvis du bor i lejlighed og skal have din barnevogn stående i din gårdhave. Så vil du kunne høre din lille guldklump, selvom du bor på 2. eller 3. etage. Hvis du sætter din barnevogn for langt væk, så vil babyenheden og forældreenheden ikke fungere, og du vil ikke kunne høre om dit barn græder. Så kig altid efter rækkevidde, når du kigger på en babyalarm.

Funktioner

Når det kommer til funktioner, er der meget at overveje.  Du skal være sikker på, at den babyalarm, du vælger, har alle de funktioner, du har brug for. Hvis du f.eks. ønsker at kunne se dit barn, skal du have en babyalarm med kamera. Disse typer babyalarmer er dog mest brugbare indendørs, og ikke nogen du kan tage med dig udenfor. Men hvis du gerne vil kunne holde et godt øje på dit barn hele tiden, så bør du bestemt overveje en babyalarm med kamera. Så kan du se med på din mobil – eller computerenhed, om dit barn sover eller er vågnet fra sin lur.  Hvis du vil kunne tale med dit barn, skal du have en tovejs-lydfunktion på babyalarmen. På denne måde kan du berolige dit barn uden at være i samme rum. Nogle forældre foretrækker også at have en babyalarm med indbygget natlys. Dette kan være yderst nyttigt, hvis du skal amme om natten eller hvis dit barn har tabt sutten.

Pris

Prisen på en babyalarm er herudover også en vigtig faktor at overveje. Du vil vælge en, der er overkommelig i pris, uden at det går ud over kvaliteten eller funktionerne. En god babyalarm er en investering, som du kan bruge i mange år frem. Så hvis du og din partner planlægger at få et barn mere, så kan I krydse babyalarmen af jeres liste, fordi I allerede har en, der fungerer helt perfekt.  Du kan sammenligne priserne på forskellige babyalarmer, så du kan finde en, der er overkommelig, og som har alle de funktioner, du har brug for. Du kan med fordel købe din babyalarm, når der er udsalg eller nedsat pris i elektronik butikker eller online.

Batteriets levetid

En anden vigtig faktor at overveje er batterilevetiden.  Nogle babyalarmer skal tilsluttes strøm, men de fleste i dag leveres med batterier. Disse kan være meget nyttige, hvis du ønsker at tage din babyalarm med udenfor, eller ind i et andet rum, uden du skal være tæt på en stikkontakt.  Du bør også overveje, hvor længe batteriet holder – du vil ikke have, at den går tør for strøm midt om natten! Normalt vil en babyalarm alarmere dig i god tid, om du skal lade den op. Nogle babyalarmer leveres med genopladelige batterier, så du bare kan sætte dem i stikkontakten, når de skal oplades. Andre bruger engangsbatterier, hvilket kan være dyrere i det lange løb. Så sørg for at gøre op med dig selv, om du ønsker en babyalarm med engangsbatteri eller genopladeligt batteri, før du køber din babyalarm.

 

Vi håber, at denne vejledning har hjulpet dig med at forstå de forskellige faktorer, du skal overveje, når du vælger en babyalarm. Hvis du tager alle disse ting i betragtning, bør du kunne finde den perfekte model til dine behov!