Guide: Sådan muliggør du, at dine børns ting vender retur igen

De fleste børnefamilier kender måske til, at overtøjet eller ekstratøjet kan blive væk i institutionen. Det kan eksempelvis skyldes, at de andre børn måske har samme mærker og farver. Det er i hvert fald nemt at komme til at bytte rundt på, hvis overtøjet ligger og flyder på gangene eksempelvis. Det er der heldigvis råd for. Klistermærker er et hit hos mange, da de kan gøres personlige med både navn og telefonnummer eksempelvis. Så kan man undgå, at tøj og diverse ting byttes rundt på eller mistes.

Tips til at personliggøre familiens ting

Klistermærker er én måde at imødekomme ovennævnte problematik med, at dine samt dine børns ejendomme bliver væk og ikke vender retur igen. Der findes forskellige klistermærker til, hvorledes du kan personliggøre familiens ting. Det kan være, du ønsker at lave små labels til hvert familiemedlem, som er i forskellige farver, med forskellig tekst samt med diverse billeder på. Det kan være noget, I eksempelvis først kan teste af på tøj. Hvis det er noget, der fungerer godt, kan I udfolde jeres kreativitet. Måske det skal på mobilopladere i hjemmet, så de ikke forveksles. Nogle har måske også behov for, at det kommer på skoleredskaber, eksempelvis tingene i penalhuset eller måske bøger. Udvalget er stort, kun jeres kreativitet sætter grænser – så lad designet af personlige labels starte!

Lad klistermærker være det næste hobby-projekt i familien

Hvis personliggørelse af børnefamiliens ting er noget, I finder interessant. Hvorfor så ikke gøre det til jeres næste fælles hobby-projekt i familien? Måske I ønsker at lave hver jeres klistermærker, så I let kan genkende, hvem der ejer hvad. Det kan ligeledes være julegaveidéer til andre familiemedlemmer. Måske personlige gavekort eller lignende, så I kan viderebringe budskabet om brugen af klistermærker – især hvis det er noget, I selv finder effektivt og brugbart.