Din familie vil værdsætte, at du skifter cigaretterne ud med en e-cigaret

Det er de færreste rygere, der ikke er klar over, at det er usundt at ryge. Alligevel bliver de fleste ved. Ikke nok med det, så er der endda mange, der ryger op mod en pakke cigaretter om dagen. Det er ikke blot usundt, men også rigtig dyrt.

Hvad mange desværre glemmer at tænke på er, at deres rygning ikke kun går udover dem selv. Det er faktisk også noget, som påvirker familien på flere måder. Derfor kan du være sikker på, at din familie vil sætte pris på, at du skifter dine cigaretter ud med en e-cigaret.

Det kan forlænge dit liv

I og med, at det er sundere at dampe på en e-cigaret, kan det forlænge dit liv at skifte til en elektronisk cigaret. Det er naturligvis noget, som din familie vil sætte pris på, så de kan have glæde af dig i flere år.

Derfor bør det også være grund nok til, at du kvitter smøgerne til fordel for en e-cigaret. Det er et skifte, som mange allerede har foretaget. En stor del af dem, der har valgt at gøre dette, har valgt at gøre det for deres families skyld.

De slipper for at lugte til dig

Hvis du ryger mange cigaretter i løbet af en dag, kan du ikke undgå, at lugten af røg sætter sig i tøj og hår. Det betyder, at din familie skal lugte til den ubehagelig lugt til dagligt. At de kan slippe for det, er endnu en grund til, at de vil værdsætte en e-cigaret mere.

Når du damper på en e-cigaret, er det nemlig blot evæsker, der bliver omdannet til damp. Det har den fordel, at det ikke er lige så skadeligt, som røgen fra en cigaret. Ligeledes lugter det heller ikke, hvilket din familie og andre omkring dig vil værdsætte.

Du får flere penge til familien

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er enormt dyrt at ryge. Det er de fleste rygere klar over. På trods af, at det er udbredt viden, fortsætter mange rygere med at spendere tusindvis af kroner på cigaretter. Dette bliver gjort på bekostning af din familie.

De penge, der bliver brugt på cigaretter, kunne nemlig have været brugt på andre ting. F.eks. kunne de have været brugt på en tur i LEGOLAND med børnene. Stopper du med at ryge, vil det give mere plads i budgettet, og det vil naturligvis også komme din familie til gode.