Overvejer I at købe hund? Så se her…

Der er mange overvejelser, man bør gøre sig, inden man vælger om, og i så fald hvilken hund, man gerne vil have. Der findes mange forskellige racer, og med hver race følger forskellige fordele og ulemper, som man bør overveje, når man vælger sin hund. Ens valg af hund kommer også an på, hvad man kan overskue i sin hverdag, og hvilke omstændigheder, som hunden skal ind i. Nogle er enlige og vil gerne have en hund for selskabets skyld og finder derfor en race, som de er sikre på, der vil knytte sig til dem. Andre vil gerne have en hund til hele familien, som alle kan have glæde af og nyde samværet med.

En terrier med personlighed

Et godt bud på en hund til familien – uanset børnenes alder – er en terrier. Der findes mange forskellige terriers, men fælles for dem alle er, at de er tillidsfulde og kvikke hunde, som gerne vil indgå i en social sammenhæng, og derfor sagtens egner sig til at være familiehund. Der findes blandt diverse bull-terriers, og navnlig staffordshire bull terrieren er en god mulighed for en sød og kærlig familiehund, som I nok skal komme til at dele mange skønne stunder sammen med over årene. Der findes mange hunde, der gerne vil have et hjem, så find jeres næste staffordshire bull terrier her og find en sød hund til din familie.

Vær indstillet på en aktiv hverdag

En hund har brug for motion, så du skal være indstillet på, at når du anskaffer dig et af de firbenede kæledyr, at der så følger nogle timers motion med hver dag. Du kan heldigvis gøre den daglige motion lidt mere sjov for både dig og din hund ved at skabe et sjovt legemiljø, hvor din hund får brugt sanserne på mere spændende måder; du kan for eksempel overveje om en tur i parken med en bold eller en eftermiddag i haven med ungerne kunne gøre det ud for en gåtur af den samme rute, som din hund har gået så mange gange i forvejen. På den måde inddrager du også din familie mere aktivt og de fleste børn vil synes, at det er sjovere, at jeres hund vil være med til at spille fodbold i haven end at blive trukket med ud på en lidt kedelig gåtur.