Suppler børnenes kost op med fiskeolie

Alle børn fortjener en sund og god opvækst. Det er i de tidlige år, at børn udvikler basale og fundamental færdigheder, som de skal gør brug af mange år i fremtiden. Som forælder er det derfor vigtigt at danne det sundeste og bedste miljø for at de trives. Én måde at sørge for de små får det bedste grundlag for en sund krop og livsstil, er ved at supplere deres kost med fiskeolie til børn. Er du nysgerrig på emnet, og hvad fiskeolierne er godt for, så er der hjælp at hente her.

Omega 3 uden at spise fisk

Inden du investerer i fiskeolie til børn, skal du være opmærksom på, at forskellige mærker egner sig til forskellige aldersgrupper. Nogle typer af fiskeolie egner sig altså til børn, mens andre er bedre til voksne. Alle børn har brug for en sund og varieret kost, hvori der bør indgå omega 3. Nogle børn tenderer dog til at være kræsne, hvorved det kan være svært at servere alle de ”gode” madvarer for dem, som indeholder de rette næringsstoffer. Omega 3 kommer især gennem fisk, hvoraf det anbefales, at dette er på menuen mindst to gange i ugen. Her er fiskeolie til børn altså et super godt supplement, hvis det kniber med at få fisken ned.

En fiskeolievariant for enhver smag

Er dit barn ikke så glad for at sluge piller så frygt ej. Fiskeolie til børn fås nemlig også i flydende- og pulverform. Det behøver altså ikke være en straf for dine børn at indtage deres daglige fiskeolier, men kan i stedet blandes op med drikkevarer eller blandes i maden. Så selvom dit barn ikke bryder sig om smagen af fisk, kan det stadig gennem fiskeolie til børn få en masse gode næringsstoffer. Omega 3 kan bidrage til sundere hud og hjerte, og kan også have en positiv effekt på søvn.