Effektiv opbevaring i hjemmet

Foldekasser

Er du også træt af besværlige og måske endda grimme opbevaringsløsninger i dit hjem? Så er foldekasser utroligt geniale at benytte sig af i hjemmet. Foldekasser er både flotte, smarte og praktiske, og kan passe ind i ethvert hjem og enhver stilart. Foldekasser fås nemlig i flere forskellige størrelser, og flere forskellige farver, så der er noget til enhver smag. 

Hvor kan du så få disse fantastiske foldekasser? Jo, det kan du ved at klikke ind på Little Happy’s hjemmeside på linket her: https://littlehappy.dk/foldekasser. Her kan du finde det brede udvalg af forskellige foldekasser, både fra HAY og Aykasa. De smarte foldekasser kan garantere en effektiv opbevaring i hjemmet, uanset hvilket rum i hjemmet der mangler opbevaringsløsninger. 

Foldekasser fra HAY og Aykasa

Hos Little Happy er der foldekasser fra både HAY og Aykasa, og selvom kasserne minder utrolig meget om hinanden, er der en lille forskel i størrelserne. Begge slags foldekasser kommer i mange forskellige farver og tre forskellige størrelser, så kasserne både kan være pæne at have stående fremme, men også praktiske i skabe, skuffer og lignende. Begge slags foldekasser kommer i en mini, mellem og large størrelse, hvor den mindste kan bruges til fx madopbevaring i køkkenet, pusleting på puslebordet eller lignende, den mellem kan bruges til fx opbevaring af spil, legetøj og lignende, og den største kan bruges til opbevaring af fx større legetøjssamlinger, bamser, sengetøj og meget andet. Der er altså mange forskellige muligheder for opbevaring med de populære foldekasser. 

Foldekasser på børneværelset

Du kender det måske. Det er blevet morgen og børnene skal i gang med dagens første leg. Børnene åbner skabene på børneværelset, og ud flyder alt legetøjet i et stort rod. Her kan du blandt andet benytte dig af de smarte foldekasser i børnenes legetøj skabe, og få skabt mere orden i børnenes legetøj, og samtidig ser det også mere ordentligt og flot ud når børnenes skabe bliver åbnet op. Det gør det også mere belejligt for børnene at flytte rundt på legetøjet, da de kan flytte det hele samlet i kassen samtidigt. Det er ligeledes nemt for barnet at se hvad der er af forskelligt legetøj, når det er opdelt i foldekasserne.